Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا فلاح‌نژاد گفت: در همایش ریسک و تاب‌آوری شهر در مقابل زلزله که با همکاری شهرداری کرج برگزار شد، در این طرح، ریسک و تاب‌آوری شهری مناطق دوازده‌گانه کرج و فردیس در برابر زلزله بررسی شده است.

وی افزود: شهر فردیس پیش از استقلال مجموعه مدیریت شهری دو منطقه از مدیریت شهری کرج را در بر می‌گرفت که پیشنهاد می‌شود شهرداری و فرمانداری فردیس برش شهر فردیس طرح مناطق خود را اخذ کرده و اقدامات اجرایی مرتبط با بحران زلزله را به عمل آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: الگوی مطالعات شهر کرج می‌تواند در سایر شهرهای استان بومی‌سازی شود، همه ادارات برای تحقق این طرح اقدامات لازم در مورد محافظت از شریان‌ها و تأسیسات خود را انجام دهند.

فلاح‌نژاد گفت: اداراتی همچون هلال‌احمر، اورژانس، تبلیغات اسلامی، بهزیستی، دانشگاه علوم پزشکی و... باید خود را برای حوادث بحرانی مطابق با طرح فوق آماده کنند.

وی خطاب به شهرداری‌ها افزود: اقدامات و طراحی شهرداری کرج قابل الگوبرداری است و انتظار می‌رود سایر شهرداری‌ها از این طرح الگوبرداری کنند.

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: مشابه گسل‌های مختلفی که در شهر کرج شناسایی‌ شده در سطح استان البرز وجود دارد.

فلاح نژاد گفت: مسیر گسل زلزله استان البرز از کلاک تا آبیک است، این گسل‌ها در قسمت‌های شمالی و جنوبی استان البرز نیز وجود دارد.

وی گفت: شهر کرج در محاصره انواع گسل‌ها است و باید همه سازمان‌ها در استان البرز کمک کنند تا طرح زلزله‌شناسی در کلان‌شهر کرج به‌ خوبی اجرایی شود.

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری البرز افزود: اگر بحرانی در کرج رخ دهد، ایران کوچک به لحاظ اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و... پیامدهای گسترده کشوری خواهد داشت.

فلاح‌نژاد  گفت: بررسی‌ها بیان می‌کند وقوع زلزله در البرز ۴۰ درصد ساختمان‌های معرض خطر را تخریب می‌کند از این‌رو مجموعه مدیریت شهری شهرداری‌ها باید به‌عنوان رئیس ستاد بحران شهر اقدامات اصولی را در برنامه‌ها داشته باشند.

کد خبر 482321 برچسب‌ها استان البرز مدیریت بحران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان البرز مدیریت بحران مدیریت شهری استان البرز شهرداری ها فلاح نژاد شهر کرج گسل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۶۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی برای استان‌های شمالی در آخر هفته

حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در گفتگو با خبرنگاران، در خصوص هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای روز چهارشنبه و پنجشنبه برای برخی از استان‌های کشور بیان کرد: برای روز چهارشنبه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و ارتفاعات استان‌های گیلان، مازندران و اردبیل، تحت تأثیر سامانه جوی و هشدار‌های سطح نارنجی خواهند بود.

به گزارش مهر، معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برای روز پنجشنبه نیز برای استان‌های خراسان رضوی، شرق خراسان شمالی، شمال خراسان جنوبی، ارتفاعات سمنان و ارتفاعات و دامنه استان‌های مازندران و گلستان هشدار سطح نارنجی اعلام شد.

در ادامه این عضو شورای عالی مدیریت بحران کشور اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی، اختلال در ناوگان حمل و نقل، احتمال سقوط سنگ در نواحی کوهستانی و خسارت به صنعت کشاورزی را برای استان‌های ذکر شده پیش‌بینی کرد.

ظفری در پایان پرهیز از سفر‌های غیر ضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوه‌نوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، کنترل دما و رطوبت در سالن‌های پرورشی و استفاده از محلول‌های ضد تنش در گیاهان باغی را توصیه کرد.

دیگر خبرها

  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • هشدار نارنجی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر